Ga direct naar inhoud
Nieuws

Nieuw kinderfeestje op Tiengemeten: De Schitterende Schat

20 september 2021 | Annette den Dulk

Wist je dat je op Tiengemeten je kinderfeestje kunt vieren? Er zijn allerlei keuzes om een kinderfeestje te vieren: begeleid of onbegeleid. Het aanbod feestjes met begeleiding varieert van het maken van een nestkastje, insectenhotel of vogelvoederhuis tot het creëren van een natuurschilderij. Vanaf september is dit aanbod uitgebreid met een nieuw kinderfeestje: De Schitterende Schat. Tijdens dit feestje ga je samen met je vrienden, ouders/begeleiders en de boswachter te voet op zoek naar een schat.

kinderfeestje schitterende schat

De Schitterende Schat

Het schijnt dat er een schat begraven is op Tiengemeten… Boswachter Eduard heeft aantekeningen gemaakt en hopelijk helpen die om de schat terug te vinden. Want: boswachter Eduard is inmiddels met pensioen en de nieuwe boswachter is heel benieuwd naar die schat! Help jij hem vinden? Gewapend met een rugzak met de aantekeningen van boswachter Eduard en hulpmiddelen (zoals een kompas en een GPS) ga je samen met je vrienden, ouders en de boswachter te voet op zoek naar de schat. De route is ongeveer 2 km en je bent in een natuurgebied, dus trek je stevige schoenen of laarzen aan en kleding die vies mag worden! Dit kinderfeestje is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit feestje is mogelijk op woensdag- of vrijdagmiddag een duurt van 14.10 uur tot 16.45 uur.

Kinderfeestje op Tiengemeten

Een kinderfeestje op Tiengemeten start natuurlijk al met een heel groot avontuur: het overvaren met de pont vanaf vast wal. Je kunt kiezen uit één van de georganiseerde feestjes met begeleiding door boswachters of je gaat zelf op pad met één van de speurtassen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met je vriendjes en/of vriendinnetjes te komen ravotten in Speelnatuur. Kies je voor een georganiseerd kinderfeestje, dan is dat mogelijk op woensdag- of vrijdagmiddag. Ga je zelf op pad of kies je voor Speelnatuur, dan kan dat tijdens openingstijden van Speelnatuur of het Bezoekerscentrum. Een georganiseerd kinderfeestje is nooit in combinatie met Speelnatuur. Op deze pagina vind je alle informatie over de kinderfeestjes op Tiengemeten.

Annette den Dulk
Annette den Dulk