Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kom wild spotten bij observatiepost Herikhuizen

Goed bereikbaar, mooi uitzicht: dat biedt observatiepost Herikhuizen. Vlakbij parkeerplaats en bezoekerscentrum Veluwezoom kunt u er allerlei dieren bekijken.

Kom wild spotten bij observatiepost Herikhuizen

Wil jij herten, reeën of zwijnen in het wild zien? Bij de wildobservatiepost Herikhuizen in Nationaal Park Veluwezoom maak je een goede kans. Neem je verrekijker mee en volg de gele pijltjes vanaf het bezoekerscentrum, dan kom je bij observatiepost Herikhuizen.

Vanaf de parkeerplaats bij bezoekerscentrum Veluwezoom loopt een pad van ongeveer anderhalve kilometer naar Herikhuizen. Het pad is ook toegankelijk voor rolstoelers (met begeleiding) en kinderwagens, en dus voor veel mensen geschikt. Kom er eens een keer kijken want het uitzicht is schitterend.

Op een andere plek wild spotten? Lees onze tips voor wild kijken op Veluwezoom.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo