Gasterij de Gezusters op Tiengemeten

Op zo'n 250 meter lopen vanaf je aankomst op Tiengemeten vind je Gasterij de Gezusters. Je kunt hier terecht voor een lekker taartje bij de koffie of thee, een lunch met verse streekproducten of kom nog een drankje doen. In verband met de corona maatregelen op aangepaste manier. Een bezoek aan deze gasterij maakt jouw bezoek aan Tiengemeten compleet!

Gasterij De Gezusters Tiengemeten

Rustpunt

Wil je je dag op Tiengemeten starten met een goed kopje koffie of thee met een lekkere verwennerij? Start dan bij Gasterij de Gezusters. Het is meteen het ideale vertrekpunt voor een wandeling naar de Vliedberg: het uitzichtpunt waar je een goed beeld krijgt van de natuur op het eiland. Veel vogels zijn vanaf daar te spotten en als je goed kijkt, zie je in het water ook een beverburcht liggen. Vanaf daar kun je je wandeling vervolgen richting de ruïne van de aardappelloods in het westen of de route via de oostpunt. Kom je terug van je wandeling of start je wat later op de dag? Bij Gasterij de Gezusters ontvangen ze je graag!

Locatie

De Gasterij de Gezusters is gevestigd in de woning van de Hélènehoeve: de oudste boerderij van het eiland. Je vindt de gasterij tegenover de ingang van Speelnatuur en vlakbij het Landbouwmuseum op Tiengemeten. Vanaf de haven op Tiengemeten is het zo'n 250 meter lopen. De gasterij heeft twee terrassen: zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het pand.

Openingstijden en informatie

Van 31 oktober t/m 5 november 2021 is Gasterij de Gezusters gesloten.

Alle informatie over Gasterij de Gezusters vind je op de website: www.degezustersonline.nl (binnenkort online!). Vragen kun je stellen via e-mail: [email protected]

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Gasterij De Gezusters
  • Tiengemeten 19, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)
  • [email protected]
  • [email protected]
  • Parkeerplaats veerdienst TiengemetenNieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)Routebeschrijving

    Vanaf hier naar Gasterij De Gezusters: Volg vanaf de parkeerplaats de weg naar de andere kant van de haven. Hier vertrekt de veerdienst dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur op het hele uur. Bekijk alle informatie over tickets en tijden. Houd bij aankomst op Tiengemeten rechts aan. Gasterij de Gezusters bevindt zich na 250 meter aan de linkerhand, tegenover Speelnatuur Tiengemeten.

logo