Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Gasterij De Gezusters op Tiengemeten

Op zo'n 250 meter lopen vanaf je aankomst op Tiengemeten vind je Gasterij De Gezusters. Je kunt hier terecht voor een lekker taartje bij de koffie of thee, een lunch met verse streekproducten of kom nog een drankje doen op het terras. Een bezoek aan deze gasterij maakt jouw bezoek aan Tiengemeten compleet! Gasterij de Gezusters is t/m 31 augustus 2020 open op dinsdag t/m zondag.  

Gasterij De Gezusters Tiengemeten

Rustpunt

Wil je je dag op Tiengemeten starten met een goed kopje koffie of thee met een lekkere verwennerij? Start dan bij Gasterij De Gezusters. Het is meteen het ideale vertrekpunt voor een wandeling naar de Vliedberg: het uitzichtpunt waar je een goed beeld krijgt van de natuur op het eiland. Veel vogels zijn vanaf daar te spotten en als je goed kijkt, zie je in het water ook een beverburcht liggen. Vanaf daar kun je je wandeling vervolgen richting de ruïne van de aardappelloods in het westen of de route via de oostpunt. Kom je terug van je wandeling of start je wat later op de dag? Bij De Gezusters serveren we graag je lunch, gemaakt van verse streekproducten. Of eindig je dag op het terras. Uiteraard hebben we ook een kinderkaart en heb je keuze uit diverse smaken ijs van de lokale zuivel ambachtsboerderij.

Locatie

De Gasterij De Gezusters is gevestigd in de woning van de Helenehoeve: de oudste boerderij van het eiland. Je vindt ons tegenover de ingang van Speelnatuur en vlakbij het Landbouwmuseum op Tiengemeten. Vanaf de haven op Tiengemeten is het zo'n 250 meter lopen. 

Openingstijden

Gasterij de Gezusters is t/m 31 augustus 2020 open op dinsdag t/m zondag van 10.15 - 16.45 uur.

Gezelschappen

Ben je met een groter gezelschap? Op de bovenverdieping is het mogelijk om met jouw groep in een besloten ruimte samen te zijn. Mail ons jouw wensen en we komen er bij je op terug!

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Gasterij De Gezusters
  • Tiengemeten 19, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)
  • (0186) 660 214
  • [email protected]
  • Parkeerplaats veerdienst TiengemetenNieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)Routebeschrijving

    Vanaf hier naar Gasterij De Gezusters: Volg vanaf de parkeerplaats de weg naar de andere kant van de haven. Hier vertrekt de veerdienst dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur op het hele uur. Bekijk alle informatie over tickets en tijden. Houd bij aankomst op Tiengemeten rechts aan. Gasterij de Gezusters bevindt zich na 250 meter aan de linkerhand, tegenover Speelnatuur Tiengemeten.

logo