Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Openingstijden Tiengemeten

Wil je het eiland Tiengemeten bezoeken?
Bekijk dan vooraf de openingstijden van de faciliteiten op het eiland. Op maandag is bijvoorbeeld alles, behalve de natuur en de toiletten en koffie/thee in het Bezoekerscentrum, gesloten. Hetzelfde geldt voor de wintermaanden.

Bezoekerscentrum Tiengemeten

Van de natuur op Tiengemeten kun je iedere dag genieten, ook op maandag en tijdens de wintermaanden. Tot en met 31 oktober 2020 is alles dagelijks geopend, met uitzondering van de maandag.

Openingstijden t/m 31 oktober 2020:

Natuurgebied

Dagelijks geopend! 

Toiletten en koffie/thee zijn altijd toegankelijk in het openbare deel van het Bezoekerscentrum.

Let op:

Bezoekerscentrum

Geopend op dinsdag t/m zondag van 10.15 uur tot 16.45 uur.

Let op: het bezoekerscentrum is iedere maandag gesloten 

Speelnatuur

  • woensdag: 13.15 uur tot 16.45 uur
  • zaterdag en zondag: 10.15 uur tot 16.45 uur
  • tijdens schoolvakanties: dinsdag t/m zondag van 10.15 uur tot 16.45 uur (klik hier voor een overzicht van de vakanties)

Let op: Speelnatuur is iedere maandag gesloten (met uitzondering van tweede Paasdag en tweede Pinksterdag)

Infopunt Nationaal Landschap Hoekse Waard

Gesloten. Koop online je pontkaartje.

Let op: het infopunt is iedere maandag gesloten (met uitzondering van tweede Paasdag en tweede Pinksterdag)

Overig

Overige faciliteiten op Tiengemeten (Rien Poortvliet museum, Landbouwmuseum, Gasterij de Gezusters en Herberg Tiengemeten) zijn niet van Natuurmonumenten. Ook deze faciliteiten zijn op maandag gesloten. De exacte openingstijden vind je op de eigen websites van deze locaties. Gasterij de Gezusters heeft nog geen website.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Tiengemeten
  • Tiengemeten 14A, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)
  • (0186) 660 214
  • [email protected]
  • Vanaf de A29 Rotterdam-Zierikzee afslag Numansdorp/Zuid-Beijerland, na afslag richting Zuid-Beijerland, vervolgens borden Tiengemeten (veerdienst) volgen. Aan de vaste wal is een groot parkeerterrein. Adres navigatiesysteem: Nieuwendijk 1, 3284 KR te Zuid-Beijerland.

logo