Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Openingstijden Tiengemeten

Wil je het eiland Tiengemeten bezoeken?
Bekijk dan vooraf de openingstijden van de faciliteiten op het eiland. Op maandag is bijvoorbeeld alles, behalve de natuur en de toiletten en koffie/thee in het Bezoekerscentrum, gesloten. Hetzelfde geldt voor de wintermaanden.

Bezoekerscentrum Tiengemeten

Normaal gesproken kun je dagelijks van de natuur op Tiengemeten genieten, ook op maandag en tijdens de wintermaanden. Op dit moment zijn alle voorzieningen op het eiland gesloten. Ook de pont brengt geen bezoekers meer naar Tiengemeten. Waarom? Dat lees je hier.  

Openingstijden t/m 28 april 2020:

Natuurgebied

Gesloten

Bezoekerscentrum

Gesloten

Speelnatuur

Gesloten

Infopunt Nationaal Landschap Hoekse Waard

Gesloten

Gasterij de Gezusters

Gesloten

Overig

Overige faciliteiten op Tiengemeten (Rien Poortvliet museum, Landbouwmuseum en Herberg Tiengemeten) zijn niet van Natuurmonumenten. De openingstijden vind je op de eigen websites van deze locaties. Op dit moment zijn deze faciliteiten ook gesloten.


Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Tiengemeten
  • Tiengemeten 14A, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)
  • (0186) 660 214
  • [email protected]
  • Vanaf de A29 Rotterdam-Zierikzee afslag Numansdorp/Zuid-Beijerland, na afslag richting Zuid-Beijerland, vervolgens borden Tiengemeten (veerdienst) volgen. Aan de vaste wal is een groot parkeerterrein. Adres navigatiesysteem: Nieuwendijk 1, 3284 KR te Zuid-Beijerland.

logo