Ga direct naar inhoud

Vrijwilliger onderhoud aan vaste wal

Wij zoeken vrijwilligers die het onderhoud rondom het parkeerterrein aan vaste wal op zich willen nemen. Voor bezoekers aan eiland Tiengemeten is dit de eerste indruk van het gebied en jij kunt ervoor zorgen dat dat een goede indruk is! Vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken en lekker buiten aan het werk te zijn? Word dan vrijwilliger van Natuurmonumenten voor het onderhoud aan vaste wal.

parkeerterrein Tiengemeten

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is en voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten. Natuur is namelijk goed voor ons. Om te ontspannen. Om te spelen. Om gefascineerd en geïnspireerd te raken. Om onszelf gelukkig te voelen. Dat is maatschappelijk bewezen en daar zetten wij ons voor in. Natuureiland Tiengemeten is één van onze gebieden waar mensen komen genieten. Door op de pont te stappen, ben je weg uit de hectiek van alle dag. Een dagje uit op een uniek natuureiland. En dat op steenworp afstand van Rotterdam!

Voor natuureiland Tiengemeten zijn wij op zoek naar een:

Vrijwilliger onderhoud aan vaste wal

Als vrijwilliger onderhoud aan vaste wal zorg je voor het ‘dagelijks’ onderhoud van de o.a. de parkeerplaats aan vaste wal bij Tiengemeten. Hierdoor hebben de bezoekers een prettige eerste indruk als ze het eiland gaan bezoeken. Je bent er verantwoordelijk voor dat de parkeerplaats en het gebied erom heen netjes blijft en zorgt ervoor dat in de zomer de bloemen lekker bloeien. Ook kunnen kleine (technische) klusjes tot de mogelijkheden behoren. 

Je zorgt er samen met een duo partner voor dat het werk gedaan is. Natuurlijk zorgen wij voor een goede aansturing, maar de uitvoering ligt bij jou en je duo partner. Het is dus belangrijk dat je zelfstandig en in duo vorm kunt werken. Aanmelden als duo is toegestaan!

Wie zoeken wij?

Vanzelfsprekend sta je achter de doelstellingen van Natuurmonumenten. Daarnaast:

  • Heb je affiniteit met natuur
  • Ben je zelfstandig
  • Ben je in goede conditie
  • Steek je graag je handen uit de mouwen
  • Ben je in ieder geval 1 dagdeel per week (en van 1 mei t/m 30 september twee dagdelen) beschikbaar

Wat bieden wij?

  • Een werkplek in een prachtig gebied
  • Een vaste contactpersoon
  • Een reiskostenvergoeding
  • Een vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten
  • Deelname aan de Natuurmonumenten Academie

Sollicitatie

Vrijwilligerscoördinator Marit Klouwens beantwoordt graag je vragen. Ben je gelijk enthousiast? Stuur dan een mail naar m.veldkamp@natuurmonumenten.nl of bel Marieke voor het maken van een afspraak: 06-10543331.