Ga direct naar inhoud

Muzikaal optreden door koor De Harmonie op Buitenplaats De Tempel

  • Wandelen op wegen en paden

Muzikaal optreden door koor De Harmonie op Buitenplaats De Tempel

Waar

Midden-Delfland

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: Gratis
  • Ledenprijs: Gratis
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: Gratis
  • Ledenprijs: Gratis
Activiteit

Muzikaal optreden door koor De Harmonie op Buitenplaats De Tempel

Het koor Harmonie geeft een optreden in de rustieke boomgaard waardoor je Buitenplaats De Tempel nog meer in je hart zal sluiten. Je bent van harte welkom om zondag 26 mei te genieten - omringd door de natuur en in intieme setting - van dit bijzonder muzikale optreden.

Intieme setting 

Beleef de historische Buitenplaats De Tempel in Rotterdam Overschie. De sprookjesachtige buitenplaats met sierlijke bruggetjes en de eeuwenoude lanen is een onontdekte groene oase aan de Schie en gemakkelijk te bereiken vanuit Rotterdam.

Buitenplaats De Tempel doet mee met Rotterdamse Parkenmaand

Speciaal voor de Rotterdamse Parkenmaand brengt het koor Harmonie in een bijzonder intieme setting hun zangkunsten ten gehore. Buitenplaats De Tempel doet dit jaar voor het eerst en als 5e stadspark mee met de Rotterdamse Parkenmaand. 

Boswachters, vrijwilligers en natuurverenigingen nemen je mee op pad door de stads – en wijkparken. De parken zijn ook een prachtig podium voor kleine concerten en dansvoorstellingen. Op www.parkenmaand.nl zijn ze allemaal te vinden en meestal gratis.

Kom eens langs op Buitenplaats De Tempel!

Lukt het je niet om zondag 19 mei langs te komen? De enthousiaste vrijwilligers van Natuurmonumenten staan wekelijks (tot oktober met goed weer) bij het mobiele informatiepunt. Zij vertellen je graag meer over deze bijzondere historische plek en het omliggende Rotterdams platteland.

Wil je even relaxen na je wandeling of gewoon gezellig bijkletsen met vrienden of familie? Voor een hapje en drankje strijk je neer bij de foodtruck. Elke zondag geopend tussen 12.00 – 16.00 uur.

Meer informatie

Vanaf de A13 en de West-Abtspolderseweg in Rotterdam rijd je zo richting de parkeerplaats van Buitenplaats De Tempel. Leden van Natuurmonumenten parkeren gratis. Uiteraard kun je ook met de fiets naar Buitenplaats De Tempel toe komen. Er is plek om je fiets te parkeren bij de parkeerplaats of vooraan bij de Delftweg

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid