Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kom edelherten spotten op de Elsberg

Wil jij herten, reeën of zwijnen in het wild zien? Bij de wildobservatieposten in Nationaal Park Veluwezoom maak je een goede kans!

Kom edelherten spotten op de Elsberg

Kom met een verrekijker naar een van de twee natuur- en wildobservatieposten in Nationaal Park Veluwezoom. In de schemer verzamelen zich hier edelherten, reeën en wilde zwijnen. Ook vossen, dassen en boommarters komen om voedsel te zoeken. De post op de Elsberg biedt van half september tot half oktober uitzicht op edelherten die zich hier voor de bronst verzamelen.

Ga naar parkeerplaats De Lange Juffer (Schaapsallee, Laag-Soeren) en wandel naar observatiepost De Elsberg.

Let op: sommige navigatiesystemen leiden je door niet-toegankelijk gebied. Aanbevolen route is via de Schaapsallee in Laag-Soeren.

Op een andere plek wild spotten? Bekijk een overzicht van observatiepunten op De Veluwe.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo