Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vakantiewoning Carolinahoeve op de Veluwe

Kom logeren in vakantiewoning De Carolinahoeve, midden in de weelderige natuur van Nationaal Park Veluwezoom.

Vakantiewoning Carolinahoeve

Rond 1900 verkocht de pachter op de Carolinahoeve al pannenkoeken. Later heeft de boerderij ook gediend als onderkomen voor pensiongasten en als theehuis. Tot de gasten behoorde cabaretier Wim Kan. Na de sluiting in 1973 voerde hij samen met onder anderen Simon Carmiggelt actie voor behoud van de Carolinahoeve. Met resultaat! De Carolinahoeve werd vijf jaar later, gerestaureerd en wel, heropend als pannenkoekrestaurant. Sinds 2011 is bovendien het prachtig verbouwde voorhuis te huur als vakantiewoning.

Check beschikbaarheid en boek

Lidmaatschap loont!

Ben je lid van Natuurmonumenten, dan krijg  je € 30 euro korting op een verblijf in vakantiewoning De Carolinahoeve. Ben je nog geen lid, meld je dan snel aan! Want lid worden kan al vanaf € 30 per jaar. Dat bedrag heb je er met één verblijf in de Carolinahoeve dus al uit.

Word lid van Natuurmonumenten

 

logo