Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Hunerwold State bij Drents Friese Wold

Kom helemaal tot rust op het kleinschalige vakantiepark Hunerwold State. Je wandelt er direct het Fries-Drentse Wold in om te genieten van de rust en de ruimte.

Landal Hunerworld State

Kom tot rust in vakantiepark Hunerwold State

Vakantiepark Hunerwold State grenst direct aan een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Drents-Friese Wold. Fiets of wandel over heidevlaktes, door sparrenbossen en langs een kronkelige beek. Met zo’n achtertuin kom je vanzelf tot rust! 

Bungalow in de natuur

Het bungalowpark is kleinschalig en rustig gelegen. De bungalows zijn basis of comfort en voor 4 tot 6 personen. Ze zijn vrijstaand en bieden veel privacy. Op de aangrenzende camping is een overdekt zwembad waar je gebruik van kunt maken, en op het park zelf is een recreatieplas met strand. 

Eropuit in Nationaal Park Drents-Friese Wold

In het Drents-Friese Wold kun je eindeloos wandelen, zo groot is het. Loop langs de vennen en heidevelden en wandel over het grootste stuifzandgebied van Nederland. In de wandeltocht over het Wapserveld en Berkenheuvel vind je rust en stilte. Zoek ook de uitkijktorens op, om te zien hoe groot het Drents-Friese Wold echt is.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid