Ga direct naar inhoud

Teamuitje of teambuilding op natuureiland Tiengemeten

Zoek je een bijzondere locatie voor een teamuitje of teambuilding? Kom dan naar Tiengemeten! Natuurmonumenten werkt samen met Jaap de Vries van GroeneHartslag om in overleg met jou een leuke dag op maat te regelen. Informeer naar de mogelijkheden!

boogschieten

GroeneHartslag

GroeneHartslag coacht succesvol mensen, teams en organisaties. Dat gebeurt op verschillende niveau's: van een actief teamuitje tot coaching vanuit de dieptepsychologie. Natuurbeleving staat steeds centraal. Want zowel fysieke activiteit als training van de geest zijn effectiever als ze in de natuur plaatsvinden. Klik hier voor algemene informatie over GroeneHartslag.

Teamuitje

Voor een verfrissende werkonderbreking nodigen wij je graag uit voor een teamuitje. Ons activiteitenaanbod richt zich vooral op Outdoor Doe en Beleef activiteiten met ontmoeten en verbinden als motto. Als activiteiten kun je denken aan de wandelende A, boogschieten, schilderworkshop, breinbrekers en bamboeconstructie bouwen. De deskundige outdoorinstructeur regelt de facilitaire en spelbegeleidende ondersteuning bij de teamuitjes, inclusief planning, materiaal, instructies aan deelnemers, logistiek en veiligheid. Meer informatie over het Teamspiritarrangement.  

Teambuilding

Bij teambuilding is het vermaak en de beleving net als bij teamuitjes zeker zo belangrijk. We werken met duidelijke (leer) doelen en oefenen met voor het werk belangrijke vaardigheden. Het team gaat aan de slag met verschillende activiteiten en werkvormen, met een unieke coachingmethode als basis. De samenwerkingsopdrachten maken het gedrag van alle teamleden zichtbaar, hoorbaar, voelbaar en merkbaar. We leggen een link tussen de nieuw ontstane teamdynamiek en de bestaande werksituatie. Onze deskundige coach zorgt via confrontatie voor inzichten en bewustwording, met als gevolg meer begrip voor elkaar en verbetering van de sfeer. Uiteraard doen we dit alles zoveel mogelijk buiten, in de vrije natuur. De gedragscoach is de eindverantwoordelijk voor het coachingsproces, inclusief observaties, nabesprekingen en feedbackrondes.

Voor teambuilding zijn er twee mogelijkheden:

  • Uit de waan van de dag. Breng lichaam en geest in balans. Leer afstand nemen en integreer bewust rust in het team, want rust is een partner van het werk!
  • Over de streep. Ga verder dan het dagelijkse praatje bij de koffieautomaat. Leer elkaar beter kennen met gesprekken over verleden en achtergrond. Respect, vertrouwen en begrip voor elkaar leidt uiteindelijk tot een betere samenwerking.  

Meer weten? Neem vooral contact op!

Informeer naar een arrangement op maat via [email protected] of (0186) 660214!

Bereikbaarheid Tiengemeten

Natuureiland Tiengemeten is voor bezoekers alleen te voet per veerpont bereikbaar vanaf de haven Nieuwendijk 1, Zuid-Beijerland. Daar is een gratis parkeerterrein voor onze gasten beschikbaar. Kijk hier voor de prijzen en tijden van de veerpont.