Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Overijssel

Vakantiewoningen in Overijssel

 • Vakantiewoning Hoeve de Bocksen Ommen
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Hoeve de Bocksen in Ommen

  Reeën spotten, wandelen, fietsen en kanoën, het kan allemaal zonder moeite vanuit vakantiewoning Hoeve de Bocksen in Ommen. De oude boerderij is een rijksmonument en maakt onderdeel uit van landgoed Eerde.

 • Vakantiehuis De Knoef in Buurserzand
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning De Knoef in Buurserzand

  Je hebt net de tafel op het terras gedekt. Terwij jel gaat zitten in de ochtendzon valt er iets op. Je hoort een paar vogels, de wind, wat ritselende bladeren en verder helemaal niets. En er loopt een ree in je tuin. Dat is hier normaal, want vakantiewoning De Knoef ligt aan de rand van natuurgebied Buurserzand.

 • Vakantiewoning De Diekel in Twente
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning De Diekel in Twente

  Sla de gordijnen open en kijk uit over de glooiende velden en bossen van het dal van Hazelbekke. Na een verblijf in oude boerderij De Diekel bij Ootmarsum ben je zeker ontspannen.

 • logo