Overijssel

Vrijwilligersvacatures in Overijssel

 • Blotevoetenpad bij boerderij Weidevol
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilligers werving & promotie

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers ‘werving en promotie’ voor Beheereenheid en Bezoekerscentrum De Wieden. Wil jij het visitekaartje van ons bijzondere natuurgebied zijn? Vind jij het leuk om op enthousiaste wijze Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen en onze gasten te vragen om het werk van Natuurmonumenten te steunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • vrijwilliger bij Bezoekerscentrum De Wieden
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger balie bezoekerscentrum/informatiepunt de Wieden

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een visitekaartje willen zijn van ons prachtige Bezoekerscentrum De Wieden te St. Jansklooster. Vind je het leuk om voorlichting en informatie te geven aan bezoekers?

 • Vrijwillige boswachter voor Palthe toren
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachters én promotie vrijwilligers gezocht!

  Geniet jij ook zo van de natuur? En lijkt het je leuk om jouw passie voor alles wat groeit en bloeit te delen met de bezoekers van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland? Sluit je dan nu aan bij het team vrijwilligers op Erve De Pas in Haarle.

 • De watertoren in Sint Jansklooster (Stijn Poelstra, www.stijnstijl.nl)
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige excursieleider: torenwachter Sint Jansklooster

  Vind je het leuk om mensen te laten verwonderen over de schitterende natuur in De Wieden? Heb jij kennis van gebouwen, architectuur en houd je van een mooi uitzicht? Dan ben jij degene die we zoeken als torenwachter in Sint Jansklooster.

 • Boomophaaldag vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachter Informatieschuur De Pas

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste gastvrouwen/heren om aan te sluiten bij het huidige team vrijwilligers in onze Informatieschuur De Pas in Haarle. Wil jij het visitekaartje zijn voor Natuurmonumenten op De Sprengenberg (Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug)?

 • promotiewagen Twente
  Vrijwilligersvacature

  Kartrekkers gevraagd

  Heb je een paar uur in de maand vrij en draag je de natuur een warm hart toe? Kom dan ons team 'promotiekartrekkers' versterken.

 • promotie
  Vrijwilligersvacature

  Gevraagd: gastheren en gastvrouwen in Twente

  Gastheerschap, dat is wat we vragen! We vragen vrijwilligers die onze bezoekers welkom heten in de gebieden, maar die ook aan hen de vraag durven te stellen of ze ons willen helpen. Ben jij het visitekaartje van Natuurmonumenten en heb je hart voor de Twentse natuur? Meld je dan aan!

 • Vrijwillige vogelaars
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige vogelaars

  Heb je zin om in de vroege ochtend vogels te inventariseren? Van eind april tot begin juli is er een enthousiaste groep echte vogelaars op pad om alle vogels in De Wieden te inventariseren.

 • Vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger inventarisatie insecten

  Heb je zin om de meeste bijzondere insecten te inventariseren in het unieke moerasgebied De Wieden? Meld je dan aan als insectenvrijwilliger!

 • logo