Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Esonstad aan Lauwersmeer

Vanuit vakantiepark Esonstad verken je de Wadden en Schiermonnikoog, waar je zeehonden, lepelaars en andere bijzondere dieren kunt spotten. Verblijf in een Oudfries vakantiehuisje of in een bungalow aan het water.

Landal Esonstad

Sfeervol vakantiepark aan het water

Pittoreske Oudfriese vakantiehuisjes en moderne vakantiewoningen direct aan het water. Esonstad is alleen al het bezoeken waard vanwege de prachtige uitstraling! En dan is er ook nog een overdekt zwembad. Maar ook de omgeving van dit vakantiepark is zeer de moeite waard. In de omringende wateren kun je zeilen, surfen, roeien en vissen. Verken de Wadden en ga eens langs bij de zeehonden bij Pieterburen! Op de fiets ben je zo in het sfeervolle Dokkum en net buiten het park ligt een veerboot naar Schiermonnikoog.

Dagje naar Schiermonnikoog

Op Nationaal Park Schiermonnikoog kun je lekker spelen in de duinen, bijzondere vogels en zeehonden spotten en op excursie met de boswachter. In de duinen vind je volop bloemen en vlinders en als je geluk hebt zie je het veld bij Willemsduin paars kleuren van de lamsoor. Breng ook een bezoekje aan het bezoekerscentrum in het dorp.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid