Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Hoog Vaals in Zuid-Limburg

Ontdek bourgondisch Zuid-Limburg vanuit het luxe vakantiepark Hoog Vaals. Ga naar het Drielandenpunt, geniet van de variatie in het Geuldal of bezoek de Volmolen in Epen. Of ga voor een dagje in de stad: Luik, Aken en Maastricht liggen om de hoek.

Landal Hoog Vaals

Bourgondisch genieten op het vakantiepark

Officieel ligt vakantiepark Hoog Vaals nog net in Nederland, maar je waant je in het buitenland. Het landschap is glooiend en het is hier altijd net iets warmer dan in de rest van het land. Geniet van het Bourgondische leven in een van de drie horecagelegenheden op het park. Neem een duik in het overdekte zwembad of ga eropuit in de omgeving. 

Ontdek het Geuldal

Door de kalkrijke grond en het glooiende landschap vind je in het Geuldal planten en dieren die nergens anders in Nederland ziet. Maak een wandeling dwars door het dal en geniet van de afwisseling in natuur en cultuur. Of fiets de route die ook door het Bovenste Bos voert, een van de oudste hellingbossen van Nederland. En neem eens kijkje bij de Volmolen in Epen!

Luxe vakantiepark bij het drielandenpunt

Bungalowpark Hoog Vaals ligt op de heuvels vlakbij het Drielandenpunt. De ideale uitvalsbasis om het Duitse Aken, het Waalse Luik of Nederlands Maastricht te verkennen. Het vakantiepark bestaat uit 355 vakantiehuisjes, voor 2 tot 24 personen. De bungalows zijn comfort, luxe of extra luxe. De extra luxe huisjes hebben sauna’s en zonnehemels. Het park heeft een overdekt zwembad, indoor speelparadijs en ligt naast een golfclub, dus voor vermaak hoef je nooit ver te zoeken. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners