Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Het Vennenbos in de Brabantse Kempen

Vakantiepark Het Vennenbos ligt ideaal: vlak bij het stille en heuvelachtige natuurgebied Stevensbergen, de gezellige stad Tilburg en attractiepark de Efteling. Op het park zelf hoef je je ook niet te vervelen met de vele voorzieningen!

Landal Het Vennenbos

Vakantiepark met subtropisch zwembad

Vakantiepark Het Vennenbos ligt midden in de bosrijke omgeving en vlak bij Eindhoven en Tilburg. Het park heeft alles wat een mens zich kan wensen: een groot subtropisch zwemparadijs met een golfslagbad, een Park Plaza met horeca, indoorspeelparadijs, bowling, een Parkshop, speeltuinen, een kinderboerderij, doolhof en een eigen uitkijktoren. 

Eropuit in Noord-Brabant

In het zuiden van Noord-Brabant, vlakbij de grens met België, ligt het vakantiepark verscholen tussen de bossen. Hier ligt ook natuurgebied Stevensbergen. Beklim daar de berg en je bent 40 meter boven NAP! Je bent hier ver van de bewoonde wereld, hier is het nog echt stil. Vanaf het vakantiepark kun je ook gemakkelijk een dagje naar Safaripark Beekse Bergen of de Efteling. 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners