Ga direct naar inhoud
Nieuws

Doe je mee aan Voorne's Duin Trail?

17 oktober 2018 | Astrid Schoenmaker

Op zondag 2 december 2018 is het weer zover! De Voorne's Duin Trail gaat van start, een uitdagende trail over het strand en door het duingebied van Oostvoorne en Rockanje. Schrijf je in voor de 15, 29 of 44 kilometer.

Schrijf je snel in voordat de startbewijzen op zijn!

Hardlopen met de boswachter

Voor informatie over inschrijven kijk op www.voornesduintrail.nl

Wat is er mooier dan trailrunnen door de natuur? De Voorne's Duin Trail zou niet hetzelfde zijn zonder het adembenemende decor van Voorne's Duin. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Je kunt de natuur steunen door als deelnemer aan de Voorne's Duin Trail een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten.

Red onze insecten

Dit jaar besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan insecten. Het gaat namelijk slecht met onze insecten, in 30 jaar tijd is 76% van de insecten verdwenen. Insecten zijn onmisbaar als bestuiver van planten, bodemverbeteraar en voedsel voor andere dieren. Als de insecten verdwijnen, verdwijnen ook de andere dieren en planten uit ons landschap. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor de insecten. Help je ook mee? Alle donaties van de Voorne's Duin Trail gaan naar de insecten. Met jouw bijdrage gaan we de insecten in Nederland redden.

Doe mee en steun de natuur

Astrid Schoenmaker

Bioloog en tuinfan