Ga direct naar inhoud

Een LC lid stelt zich voor: Peter Tan

Een kennismaking met Peter Tan van de ledencommissie Noord-Holland.

Ledencommissie

Ik ben Peter Tan, geboren in 1969, en heb een deel van mijn jeugd doorgebracht op landgoed Brakel, een prachtig landgoed met een parkbos, kasteelruïne en gracht en een oude moestuin met vele soorten planten . Eigenlijk ligt daar het ontstaan voor mijn liefde voor de natuur.

Toen ik ging werken na mijn studie economie aan de Erasmus Universiteit ben ik in 1996 lid geworden van het Natuurmonumenten. Door lid te worden  hoopte ik een bijdrage te kunnen leveren aan het behoud van mooie natuurgebieden en bescherming van beschermde dieren en planten.

Ik houd van de natuur en ga graag op reis om de natuur te ontdekken. Mijn mooiste ervaring was een 10-daagse expeditie naar Antarctica. Ik ben mij er toen extra van bewust geworden dat als je natuur wilt bewaren en dieren en planten echt wilt beschermen, de connectie van die natuur met de mens onmisbaar is . Als mensen genieten van natuur en zich bewust zijn van haar schoonheid, zullen zij veel meer genegen zijn om de natuur te behouden.

 Als lid van de Ledencommissie wil ik me graag inzetten voor het behoud van de natuur en de bescherming van dieren en planten, met oog voor hoe mens en natuur verbonden zijn. Op deze wijze hoop ik tevens mijn passie voor de natuur door te kunnen geven.

Ledencommissie

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid