Ga direct naar inhoud
Nieuws

Ledenvergadering Ledencommissie Noord Holland

08 april 2024 | Andius Teijgeler

De Ledencommissie Noord-Holland organiseert ieder jaar een vergadering met haar leden. Hierin kijken zij samen met de leden terug op én vooruit naar de ontwikkelingen van Vereniging Natuurmonumenten en de natuurgebieden in de regio. Dit jaar organiseert de Ledencommissie Noord-Holland de ledenvergadering op zaterdag 15 juni 2024 op Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid. Na de jaarvergadering nemen we je mee voor een informatieve excursie.

Zicht op de Brasserie Beeckestijn

Programma zaterdag 15 juni (VOLGEBOEKT)

  • 10.00-10.30 inloop met koffie/thee en wat lekkers
  • 10.30-11.00 jaarvergadering Ledencommissie Noord-Holland
  • 11.00-12.00 gebiedsmanager Aan Pander en coördinator natuurbeheer Marcel

Haas vertellen over de geschiedenis van Beeckestijn en het versterkingsplan van Natuurmonumenten. Daarnaast geven ze een inkijkje in hoe de buitenplaats door bezoekers wordt gebruikt en gewaardeerd

  • 12.00-12.30 lunchpauze
  • 12.30-14.00 excursie door de tuinen óf verkennen van het gebied op eigen gelegenheid

Je kunt je aanmelden voor een lunchpakket (vegetarisch). Daarvoor wordt een eigen bedrage gevraagd van € 12,50. Eigen eten en drinken meenemen kan uiteraard, maar het nuttigen daarvan is niet toegestaan in het Koetshuis Zuid of het hoofdgebouw van Buitenplaats Beeckestijn.

Het maximum aantal deelnemers is 75, dus meld je snel aan als je bij deze dag aanwezig wilt zijn.

We zien je graag op Buitenplaats Beeckestijn,

Ledencommissie Noord-Holland

 

Aanmelden:

[UPDATE: het maximum aantal is bereikt, dus aanmelden is niet meer mogelijk]

 

Praktische informatie:

Adres

Buitenplaats Beeckestijn

Rijksweg 134, 1981 LD Velsen-Zuid

De bijeenkomst vindt plaats in Koetshuis Zuid (direct na de hoofdingang links)

Bereikbaarheid:

Auto:

Neem vanuit het zuiden op de A9 de afslag IJmuiden. Vervolgens op de A22 meteen weer afslag IJmuiden en volg de bordjes Beeckestijn. Vanuit het noorden de A22, afslag IJmuiden. Vlak bij het toegangshek van Beeckestijn ligt een parkeerterrein. Het parkeren is gratis. Er kan ook op het recreatieterrein geparkeerd worden.

Openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Driehuis wandel je in 15 minuten naar Beeckestijn. Je arriveert aan de achterzijde van de buitenplaats.

Vanaf station Beverwijk bus 74 richting IJmuiden Zeewijk. Stap uit bij halte Beeckestijn. Vandaar is het 7 minuten lopen naar de hoofdingang van buitenplaats Beeckestijn.

Vanaf station Sloterdijk Amsterdam: neem Connexxion R-NET bus 382 richting IJmuiden Zeewijk, uitstappen halte Parkweg, Velsen Zuid. Vandaar is het ongeveer 12 minuten lopen naar Beeckestijn.

Toegankelijkheid:

Beeckestijn is toegankelijk voor rolstoelen. Er is een invalidentoilet aanwezig.

Horeca:

Na afloop van de excursie kun je op eigen kosten terecht voor een drankje, hapje of diner bij Brasserie Beeckestijn. De Brasserie is in koetshuis Noord, het gebouw rechts van het hoofdhuis. Ook kun je terecht bij de Theeschenkerij in Velserbeek, Velserbeek 3, 1981 LA Velsen-Zuid. Op beide locaties is van tevoren reserveren noodzakelijk.

Andius Teijgeler